Mayıs 2020
« Nis

Uçhisar Belediye Başkanımız Osman Süslü, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya hayırlı olsun ve nezaket ziyaretinde bulundu. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın çalışmalarını beğeni ile yakından takip ettiğini ifade eden Başkanımız Osman Süslü kendisini makamında ziyaret ederek Uçhisar ’a müjde ile dönüş yaptı. Belediye Başkanımız Osman Süslü Uçhisar-Nevşehir arası üniversite yolu konusunda Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile görüş alışverişinde bulundu. Başkanımız Osman Süslü Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya; bir önceki döneminde konuyla alakalı yaptığı çalışmalardan bahsederek, ilgili yol güzergahının İl Özel İdaresi yol güzergahında aldırdığını ve ilgili yol projesinin gerekli kurumlar tarafından onaylandığını ifade etti. İlgili yol güzergahının Nevşehir Belediyesi ve Uçhisar Belediyesi iş birliği çerçevesinde İl Özel İdaresinin katkıları ile vatandaşlarımıza hizmete sunulması kararında mutabakata varılmasıyla, Başkanımız Osman Süslü Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür etti. Rasim Arı’nın ekiplerine verdiği talimat ile Üniversite yolunun Nevşehir sınırında olan kısmı için çalışmalara başlandığını belirten Başkanımız Osman Süslü; “Siz sadece sağlığınızı düşünün biz sizler için çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu.