Nisan 2017
« Mar
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Uçhisar, bu yıl ikincisi düzenlenen Travel Expo Ankara Turizm Fuarı’nda Kapadokya-Nevşehir standında başarıyla tanıtıldı. 23-26 Mart 2017 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Travel Expo Ankara Turizm Fuarı’na, Kapadokya çatısı altında katılan Uçhisar Belediyesi, Uçhisar’ın tarihi ve turistik yerlerini, sosyo-kültürel yapısını her yönüyle ulusal ve uluslararası alanda tanıttı. Fuarda ayrıca, Kapadokya çatısı altında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Göreme Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve KAP-HİB de yerini aldı.

Kültür ve turizm potansiyeli açısından önemli bir destinasyon merkezi olma özelliği taşıyan Ankara’da, bölge ve ülkemiz turizmine önemli getiriler sunan Travel Expo Turizm Fuarı’nda Kapadokya çatısı altında kurulan Uçhisar standı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan da Uçhisar standına gelen ziyaretçilerle ilgilenerek, ziyaretçileri Uçhisar’ı ve Kapadokya’yı gezip görmeye davet etti. Uçhisar standına gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirten Başkan Karaaslan, “ Bu yıl Ankara’da ikincisini gerçekleştirmiş olduğumuz Travel Expo 2017 turizm fuarımız bölgemize, ülkemize ve turizm camiamıza hayırlı olsun. Kapadokya’yı ve Uçhisar’ımızı en iyi şekilde tanıttığımıza inanıyorum. Fuarın, bölge ve ülkemiz turizmine önemli katma değer yaratacağından ve tanıtımına büyük katkıları olacağından hiç şüphemiz yok. Bu neticeyle 2017 turizm sezonun geçmiş yıllara göre daha iyi geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Fuarda, Uçhisar Belediyesi standını Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ziyaret etti. Yayman’a Başkan Karaaslan tarafından çini tabak hediye edildi.

23 Mart Perşembe günü başlayan Travel Expo Ankara Turizm Fuarı 26 Mart Pazar akşamına kadar ziyaretçilerini ağırladı.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share on Facebook35Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Nisan 2017