Ocak 2020
« Ara

AK Parti Nevşehir Merkez ve 7 İlçeye bağlı 13 beldede Belde Başkanlığına atamaların gerçekleştiği 7. olağan kongre düzenlendi. Uçhisar’ da gerçekleşen kongreye; AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Uçhisar Belediye Başkanımız Osman Süslü, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, AK Parti teşkilatının üyeleri, partililer ve çok sayıda Uçhisarlı vatandaşlarımız katıldı. Uçhisar Belde Başkanlığına Sayın Salim Sağır’ ın atandığı kongrede Uçhisar Belediye Başkanımız Osman Süslü ” AK Parti 7. Olağan kongresini gerçekleştirdiğimiz bu günümüze katılımlarından dolayı; AK Parti İl Başkanımız Sayın Mustafa Rauf Yanar’a, AK Parti Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz’e, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Sayın Ferit Yiğitarslan’a, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Gürbüz Dinç’e, tüm AK Parti teşkilatına ve üyelerine, Partimize gönül vermiş tüm dostlarımıza ve Uçhisarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Uçhisar Belde Başkanlığına yeniden atanmalarından dolayı Sayın Salim Sağır’ ı kutlar, yeni döneminde başarılarının devamını dilerim.” ifadelerinde bulundu.